Undervisning og workshops

Give a man a fish, and you’ll feed him for a day; teach a man how to fish, and you’ll feed him for a lifetime

Maimonides

Hvornår er der brug for, at jeres dialogiske kompetencer er velsmurte, så opgaver og processer drives effektivt og med gode resultater, samtidig med at arbejdsglæden bevares? Er det lige inden MUS-samtalerne skal varestages af en eller flere ledere? Er det midt i en konflikthåndtering? Eller er det, når to afdelinger skal fusionere og finde nye måder at arbejde på? Svaret er altid. Det er altid en god investering at træne og forbedre de dialogiske kompetencer på jeres arbejdsplads på samtlige organisatoriske niveauer.

De eneste aktive ressourcer på jeres arbejdsplads, udgøres nemlig af mennesker – de mennesker, der arbejder der, og hvis jeres ressourcer skal mobiliseres korrekt, så er der behov for dialog både horisontalt og vertikalt. Vi tror på, at det er de gode dialogiske kompetencer, der driver virksomhederne. Vi tror på, at dialog og møder bør betragtes som en vigtig del af jeres værdikæde, for når samarbejdet er godt og arbejdsglæden ligeså, så er det noget jeres kunder, jeres brugere eller jeres borgere kan mærke, og det synes vi giver mening. Og så er gode dialoger og møder også et uhyre effektivt værktøj i forandringstider – hvis altså det mestres korrekt.

Dialogik tilbyder seminarer og workshops i flere afskygninger, fra det korte oplæg som del af et større arrangement til facilitering af spil på et par timer samt undervisning til både halv- og heldagsarrangementer. Vores undervisning henvender sig typisk til afdelinger og virksomheder, som ønsker at blive bedre til dialogisk kommunikation, forandringsledelse og -kommunikation, ledelseskommunikation, mødefacilitering, gamification, organisatorisk samspil og samarbejde mm.