Seminarer og workshops

Som leder kan det være en fremragende investering at arbejde aktivt med at træne og forbedre de ansattes dialogiske kompetencer, uagtet om det er som led i at styrke videndeling, feedbackkultur, mødeeffektivitet eller noget helt fjerde. Gode dialogiske kompetencer er en vigtig bestanddel af en sund og effektiv arbejdskultur, men ikke nok med det – det er også et uhyre effektivt værktøj i forandringstider – hvis altså det mestres korrekt.

Dialogik tilbyder seminarer og workshops i flere afskygninger, fra det korte oplæg som del af et større arrangement til facilitering af spil på et par timer samt undervisning til både halv- og heldagsarrangementer. Vi bliver typisk kontaktet i forbindelse med spørgsmål om forandringsledelse, gamification, teamwork, sammenlægninger, personaledage o.l. 

Vi tilpasser vores seminarer til virksomhedens behov og det er målet at give deltagerne kompetencer, som de selv kan anvende for fremtiden i deres dagligdag, uden deltagelse fra eksterne konsulenter, hvad enten det drejer sig om feedbacksamtaler, evalueringer, planlægningsmøder mm. Budskabet skulle gerne være helt klart: 

Give a man a fish, and you’ll feed him for a day; teach a man how to fish, and you’ll feed him for a lifetime (Maimonides).