Mission, vision og værdier

Mange medarbejdere spørger tit: Hvornår stopper det? Og svaret er, at det gør det aldrig.

Jørgen Vig Knudstorp, bestyrelsesformand for LEGO Group, om kravene til virksomhedens tilpasningsevne i en verden med konstante forandringer.

 

Formål

Med dialogisk kompetenceudvikling er det Dialogiks formål at aktiverer og udnytte de enorme menneskelige ressourcer der er i små, mellemstore og store virksomheder i offentlig og privat regi til at skabe sunde og succesfulde forandringer gennem en involverende ledelse.

Mission

Dialogik faciliterer dialog og underviser medarbejdere og ledere i dialogisk kommunikation. Med en legende tilgang involverer vi de ansatte, skaber medejerskab og faciliterer forandring på det taktiske og operationelle niveau i danske virksomheder. Med respekt for menneskers faglige og sociale forskelligheder nedbryder vi barrierer for at sikre et konstruktivt og effektivt samarbejde, da vi tror på, at det er de gode dialoger og møder, der skaber en god ledelseskultur, og i sidste ende driver virksomheden.

Vision

Dialogik er en lille specialiseret virksomhed, som ønsker at være den førende distributør på konsulentmarkedet i Danmark indenfor dialogisk kommunikation og procesfacilitering.

Værdier

Dialogik ønsker at samarbejde med virksomheder, som deler vores værdisæt eller virksomheder, som søger inspiration til, hvordan man frigiver det forandringspotentiale, der ligger i mestringen af dialogiske kompetencer i en verden, som fortsat bliver mere kompleks og digital. Vi tror på, at…

Dialoger skal skabe mening og værdi

Forskelle er ressourcer

Vi er stærkest sammen

Leg er ikke kun for børn